Barlar ve restoranlar

444 3 554  nolu telefondan bizi arayın veya bize ulaşın

Barlar ve restoranlar

Restoran veya barınızın olduğu yerlerde zararlı aktivitesi görünmesi itibarınızı ciddi şekilde tehlikeye atabilir. 

Fareler, sıçanlar, sinekler ve hamamböcekleri gıda hazırlama ve depolama alanlarında hastalık riskinden dolayı hijyen standartları için tehdit oluşturur. 

Zararlıların stoklara bulaşma tehditini ve olası zararları azaltarak markanızı korumaya yardımc olabiliriz. 

Profesyonel zararlı kontrol hizmeti yüksek kalitede gıda ve hizmet sunmaya devam etmenize yardımcı olur. Ayrıca tesislerinizde en yüksek hiyen seviyesini korumanıza imkan verir. 

Rentokil’in Profesyonel Çözümleri

BPCA (British Pest Control Association) sertifikalı teknisyenlerimiz işiniz için yasal şartları yerine getirmek ve yardımcı olmak amacıyla gıda hijyeni ve gıda işletmeleri (HACCP, FSA ve AB mevzuatı) ile ilgili güvenlik mevzuatı bilirler. 

Satış temsilcilerimiz tarafından ziyaret düzenlenmesi için 444 3 554 numaralı telefondan bizi arayın

Hizmetimizin Faydaları

  • Düzenli Ziyaretler - Teknisyenlerimiz düzenli olarak sıçan istasyonlarında ki aktivite belirtilerini kontrol etmek için tesislerinizi ziyaret ederek, potansiyel riskleri tespit etmek ve gelecekteki haşere sorunlarını azaltmak için tavsiyelerde bulunurlar

  • Özel Çözümler - Fare, sıçan, sinek ve hamamböceği gibi gıda işletmelerini etkileyen ortak zararlıları kontrol etmek için hizmetlerimizi özelleştiriyoruz.

  • Online Raporlama - Servis ziyaretleri tüm bilgilerin tümünü PestNetOnline, online raporlama ve analiz aracından izlenebilir. Zararlı faaliyetleri ve riski azaltmak için öneri ve aksiyonları kaydeder.